Op zoek naar inspiratie omtrent het investeren in dividend aandelen en het samenstellen van jouw dividend portfolio? Hopelijk kan ik je waardevolle inzichten geven door mijn dividend portfolio met je te delen. Let wel op: ik heb geen financieel adviseur. Doe daarom altijd je eigen onderzoek voordat je een aandeel koopt.

Mijn dividend machine bestaat momenteel uit 12 aandelen. Maandelijks ontvang ik op dit moment gemiddeld zo’n €100 aan dividend. Hieronder vind je een overzicht van alle aandelen waar ik momenteel in heb geinvesteerd. Ik koop altijd aandelen met de intentie om ze nooit meer te verkopen. Behalve als er iets schokkends gebeurt, zoals onverklaarbare dividend verlagingen of bepaalde schandalen.

Wil je meer weten over een specifiek aandeel? Klik dan op de naam van het aandeel en bezoek een artikel over het desbetreffende aandeel.

Overzicht Dividend Inkomsten

Hieronder een overzicht van mijn dividend inkomsten per maand, per jaar. Over het algemeen zullen de dividend inkomsten alsmaar toenemen omdat ik enerzijds nieuwe aandelen koop met mijn salaris. Anderzijds herinvesteer ik het ontvangen dividend in nieuwe aandelen – welke op hun beurt ook weer dividend zullen opleveren.